Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

Trip Trio cancelled

Trip Trio cancelled

angel
time 7:00 pm

June 16, 2022

Smooth Jazz Swing World/Folk
Trioen er international og har en ganske særlig jazz/rock stil som inkluderer elementer af forskellige stilarter, brudte rytmer og melodier, som er inspireret af så forskellige ting som den danske salme, det slaviske folk, romaerne med flabede balkanrytmer..Sprudlende art-fusion og brudte rytmer er gruppens varemærke, og der opbygges en ganske særlig stemning til deres koncerter hvor der både er plads til munterhed, eftertænksomhed, humor og melankoli. Deres musik blandes med jazz/rock og kommer til live i en funklende kunst-art fusion. The Oriole Collection, Paris
Med de to musikere Angel D`Angelov og André de Klerk blir man virkelig ført ud i et trip! Ofte har jeg hørt dem ved receptioner og ferniseringer, hvor deres musik kan danne en diskret baggrund til arrangementet. Men hvis man fristes til at lytte efter, opdager man hvor meget substans, der er i spillet. Sjældent oplever man så tæt et samspil, der ustandseligt varierer mellem stramt arrangeret kammerjazz til frit improviserede fusions-klingende forløb, hvor Angels ekvilibristiske løbeture på guitarens gribebræt får lytteren til at måbe, bakket op af Andrés figurationer på kontrabassen, ustandseligt vekslende mellem anslag og buestrøg.
Stilen – ja, den er ikke så ligetil at definere, for bedst som man befinder sig i en Django-inspireret gypsyswing, arbejder musikerne sig ud i atonal fusionsjazz med frydefuldt skæve harmoniske forløb, og fra det ene øjebliks latin-stemninger havner man i etnisk-klingende skæve passager. Og Angel D` Angelovs udtryk veksler mellem melodisk, velklingende melodispil til rene eksplosioner af guitarløb, som han har med sig fra sin tid som heavy-guitarist. Han har en professionel, musik-spækket fortid medspillende i utallige ensembler og orkestre, og André de Klerk – der i dag tillige er bassist i flere symfoniorkester-sammenhænge – grundlagde sin musikkarriere med en seriøs konservatorieuddannelse.
Trip Duos/Trios musikalske dybder må dog ikke skræmme os tilhørere. For det fine ved Trip – hvad enten de er to eller tre – er, som tidligere nævnt, de to sider i deres optræden. De spiller ikke kun for kræsne ører men lige så vel for et publikum, der uden at fordybe sig i musikkens kvaliteter blot ønsker en mere umiddelbar underholdning. Derfor spiller de lige så gerne – og med lige så stor succes – på jazz-festivaller og ved koncerter som ved mindre arrangementer på caféer( Paris, Copenhagen,..), til kunstudstillinger, ferniseringer og receptioner.
Trip Trio – altid fuld fornøjelse!

Line up:
Angel D Angelov – guitar
Andre De Klerk – kontrabas
Hasse Tang – trommer

entré i koncertområdet 100 DKK per person