Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

From Copenhagen to HAVANA

From Copenhagen to HAVANA

time 9:00 pm

November 25, 2022

Line-up:
Yemi Valdes (voc)
Martha Skytte (voc)
Yasser Pino (guitar)
Peter Ehler (Percussion)

entré 100 DKK per person

Cuba har en lang og rig musiktradition, hvor afrikansk og europæisk musik mødes og blandes. Oplev Yemi Valdes, Yasser Pino, Peter Ehler og Martha Skytte i en intim koncert der vil få dig til at smile og danse. Drømmer du om at drikke farverige drinks, ryge cubanske cigarer og bare nyde den afslappede atmosfære i Cuba? Velkommen til en aften med cubanske rytmer og nogle af de absolut mest kendte internationale sange.

YEMI VALDES
Den karismatiske og talentfulde sanger og komponist Yemi Valdes stemme har en smuk timbre som er dejlig at lytte til. Yemi voksede op i en musikalsk familie og begyndte at synge i en tidlig alder. Hun har optrådt og turneret med flere bands i Europa, heriblandt den puertorikanske-amerikanske salsasanger Tito Nieves og den brasilianske sanger, sangskriver og pladeproducent Marcos Valle. Yemi har forskellige projekter som “YemiSon”, “Yemi Valdes & Latin Dk” og Yemi Valdes Quartet (Jazz), der debuterede på Copenhagen Jazz Festival 2017. Yemi Valdes debutalbum “Mirame” blev udgivet i foråret 2021.

YASSER PINO
Yasser Morejon Pino (f. Havana, 1976) er anerkendt som en af de mest talentfulde musikere i branchen. Fra sit hjem i København samarbejder han med i mange forskellige projekter.

PETER VALDES EHLER
Som ung studerede Peter Ehler på Escuela Nacional de Arte i Havana, hvor han specialiserede sig i afrocubansk musik. Han var elev af “Changuito” fra “Los Van Van”. Peter har været med i mange forskellige projekter bl.a. Grupo Danson & Alexander Abreu. Peters alsidighed gør det muligt for ham at være aktivt involveret i forskellige genrer, der omfatter jazz, latin-amerikansk musik, flamenco & pop.