Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

“ONE NIGHT IN HABANA”

“ONE NIGHT IN HABANA”

Screenshot_20210704_091533
time 5:30 pm

January 9, 2022

Yemi Valdes will bring cubanía to life with an evening of expressive music, mixing traditional bolero with jazz, son, cha cha cha, rumba rhythms and more for a lively and fun evening of entertainment.
Yemi Valdes is joined by Lázara Cachao on piano & Yasser Morejon Pino on bas.

ENTRÈ 100 DKK per person

Lázara Cachao López.
Datter af legendariske Orlando Cachaíto López, der var med i Buena Vista Social Club fra starten; barnebarn af Israel López Cachao, der sammen med sin bror komponerede den første Mambo: starten på en folkelig musik genre i Cuba i slutningen af 1940erne. En komposition som gik verden rundt med Pérez Prados orkester. Lázara voksede altså op i en familie bestående af de største musikere, og det var kun at forvente at hun ville gå ad samme vej. Hendes spillestil er naturligvis præget af hendes far, bedstefar og onkel, som, i følge Lázara selv, har lært hende alt hvad hun udfolder siddende ved klaveret.
Som ung studerede Lázara Cachao López på Escuela Nacional de Artes i Havana, hvor hun specialiserede sig i afrocubansk musik og musikalsk ledelse. Efter skolen, begyndte Lázara at turnere verden rundt, og idag, bosat i Europa, kan hun opleves på diverse festivaler og teatre. Igennem klaveret holder Lázara live i hendes families og lands musikalske traditioner. Lázara forblænder publikum og inviterer dem ind i et legendarisk musikalsk univers.

Den karismatiske og talentfulde cubansk sanger og komponist Yemi Valdes stemme har en smuk timbre som er dejlig at lytte til. Yemi voksede op i en musikalsk familie og begyndte at synge i en tidlig alder. Hun har optrådt og turneret med flere bands i Europa, heriblandt den puertorikanske-amerikanske salsasanger Tito Nieves og den brasilianske sanger, sangskriver og pladeproducent Marcos Valle.
Yemi har forskellige projekter som “YemiSon”, “Yemi Valdes & Latin Dk” og Yemi Valdes Quartet (Jazz), der debuterede på Copenhagen Jazz Festival 2017.
Yemi Valdes debutalbum “Mirame” blev udgivet i foråret 2021