Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

ONE NIGHT I HAVANA

ONE NIGHT I HAVANA

time 6:00 pm

April 8, 2023

Med Lázara Cachao, Yemi Valdés og Yasser Pino
Oplev
🎹Lázara Cachao
🎤Yemi Valdes
🎸Yasser Pino
i en intim koncert der vil få dig til at le, synge og danse.
✔️ 120 kr

Når man tænker på Cuba, vil ens associationer utvivlsomt ledes i retning af håndrullede Havana-cigarer, hvid rom og misligholdte kolonistilsbygninger, der fremstår både faldefærdige og pittoreske i al deres patina.

På grund af den synkretiske karakter af de fleste af dens genrer, betragtes cubansk musik ofte som en af ​​de rigeste og mest indflydelsesrige regionale musik i verden. For eksempel blander Son cubano med tilpasset spansk guitar (tres), melodi, harmoni og lyriske traditioner med afrocubansk percussion og rytmer.
LÁZARA CACHAO
Lázara Cachao López er datter af en af Cubas absolutte musiklegender, nemlig Orlando “Cachaíto” Lopez, bedre kendt som bassisten fra Buenas Vista Social Club. Udover at være uddannet fra Det Klassiske Musikkonservatorium i Havana, har Lazara Cachao Lopez arvet sin faders unikke, elegante og legendariske spillestil og tilgang til musikken.
YEMI VALDES
Den karismatiske og talentfulde
sanger og komponist Yemi Valdes stemme har en smuk timbre som er dejlig at lytte til. Yemi voksede op i en musikalsk familie og begyndte at synge i en tidlig alder.
Hun har optrådt og turneret med flere bands i Europa, heriblandt den puertorikanske-amerikanske salsasanger
Tito Nieves og den brasilianske sanger, sangskriver og pladeproducent
Marcos Valle.
Yemi har forskellige projekter som “YemiSon”, “Yemi Valdes Latinband” og Yemi Valdes Quartet (Jazz), der debuterede på Copenhagen Jazz Festival 2017
Yemi Valdes debutalbum “Mirame” blev udgivet i foråret 2021.
YASSER PINO
Yasser Pino er anerkendt som en af de mest talentfulde
musikere i branchen. Fra sit hjem i København samarbejder
han med i mange forskellige projekter.