Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

LUNA TRIO

LUNA TRIO

time 9:00 pm

March 18, 2023

LUNATRIO ØNSKER AT FØRE DIG MED, OPLØFTE OG RØRE DIG. DU KAN FORVENTE EN INTIM, HYGGELIG, STILFULD OG UNIK OPLEVELSE NナR DE ERFARNE MUSIKERE I VOKAL/PIANO/ BAS TRIOEN SPILLER IØREFALDENDE VELKENDTE SANGE FRA BÅDE JAZZ, BOSSA OG POP/SOUL GENREN. Ved særlige lejligheder sker det, at LunaTrio inviterer gæstemusikere med til deres koncerter.

entré 100 DKK per person i koncertområdet

Musikerne:
LUNA SKOV FREDERIKSEN – VOKAL

Luna er en sjælfuld sangerinde, der – stemningsmættet og med følelserne udenpå tøjet – lever for at fortælle de historier, der ligger gemt i sangene. Luna har sunget mange forskellige stilarter både som kor og lead i alverdens konstellationer siden teenageårene. Blandt musikere og bands kan nævnes: Soul What, Sanne/Sneakers jam, Morten Ankerfeldt, Andreas Fryland, Guffi Pallesen, Bobo Moreno, Niels HP og Søren Huss. Luna har desuden skrevet originalmusik i originalbandet LunaTunes og synger sideløbende i jazzkvartetten sineluna og i Luna duo.
SØREN LARSEN – PIANO
Søren er uddannet musiklærer og har sin daglige gang på Brøndby musikskole, hvor han underviser Bigband, Blæserorkester, rockband, jazzband osv. Han er også privat klaverlærer. Han har selv spillet i mange sammenhænge, både som pianist og som saxofonist, indenfor forskellige stilarter. Det er dog mest jazzen der fylder, og for tiden er det bla. med Bettina Fyen- Andersen og trio, og med Luna duo. Derudover komponerer han selv til egen trio.
CASPER LUDVIGSEN KONTRABAS – FENDERBAS
Casper blev uddannet på Rytmisk Konservatorium Han har siden undervist og spillet, mest jazz, men også fusion-, populær- og folkemusik med forskellige folk som højoktansfusionsbandet Music Spoken Here, Bob Shivers, Thomas Franck, Jørgen Emborg, Kenn Lending Blues, Danish Dia Delight samt lavet Børneteater med Comedievognen.