Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

DUO FLAMENCO

DUO FLAMENCO

time 4:00 pm

February 5, 2023

Flamenco er intens og romantisk, den blander sigøjners varme temperament og andalusiske elegance.

Thierry synger og spiller guitar samtidig, mens Catherine danser. Så enkelt er det og så enkelt kan det opleves: to hjerter der vibrerer ​for flamenco og som formidler den med glæde til en større publikum.

Catherine har boet 10 år i Sevilla, hvor hun lært flamenco og har været i selskab med mange artister. Tilbage i Danmark starte​de hun en ​danseskole​, som møder stor tilstrømning. Catherine optræder både med traditionel flamenco og med jazz, ​klassisk musik, mm.
Hendes elegant skikkelse er blevet brugt af Eran DD og i operaen Carmen ​med sopranen Lisa Tjalve.

Thierry faldt for flamenco i Frankrig i 1982. En dansk kvinde​, som han mødte i Spanien i 1987, bragte ham til København. Optrædenerne tog fart i 90’er​, hvor han etablerede sig solid​t i Skandinavien. I 2002 stiftede Thierry Arte Flamenco som producerer og organiserer forestillinger, koncerter på skoler, regionalspillesteder og festivaler. Han har lige udgivet en flamenco CD “Gotitas ìnfimas” optaget med musikere fra Sevilla.

“Så jer i går i Haderslev og er stadig fuldstændig slået bagud af betagelse. Hvor var det smukt og rørende og helt enormt dygtigt udført både med dansen, guitar og sang – men ikke mindst ligeså meget samspillet, nerven, kærligheden og energien. Sidder med klump i halsen bare ved tanken. TAK!” Maja Lykke Lorenzen – Søndag 21 august 2022

entré 100 Dkk per person

Video: https://www.youtube.com/watch?v=vKA5CzZPMvU