Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

Balle/Elgeti/Davis/Jønch

Balle/Elgeti/Davis/Jønch

time 4:00 pm

July 8, 2022

Ensemblets repertoire består af egne kompositioner, standards og evergreens. Fra swingnumre over latinamerikanske melodier til egne arrangementer af popklassikere og danske viser.
”..Tekniskt briljant gjort…Tack alla ni musiker som förgyllde våran kväll i storstaden Köpenhamn!” (koncert-anmeldelse fra Copenhagen Jazz Festival 2019 af Bo Ingvar Svensson, anmelder/koncertarrangør –SE)

Balle / Elgeti / Davis / Jønch består af:
Sarah Elgeti (sax, fløjte, vocal) har gjort sig bemærket i ind- og udland bl.a. med sine egne udgivelser. Hun har spillet et hav af koncerter i mange lande, fået begejstrede anmeldelser, priser samt en nominering til Danish Music Award. Hun har netop haft Worldwide Release i februar 2020 med “Dawn Comes Quietly” og ”Magical Thinking”.
”Sarah Elgeti er en talentfuld jazzmusiker og komponist…Instrumentaljazz af den organisk, funky, fedtsvingende slags…Instrumenthåndtering og samspil er i top…”
(Ivan Rod Gaffa – DK )
”..Sarah Elgeti is the latest Danish wonder to emerge on the international stage”
(Edward Blanco, All About Jazz – US )
”Aaaaahhhhhh: Dansk saxofonists nye plade er ren massage til den mentale muskulatur” (Henrik Palle, Politiken – DK)

Niels Balle (piano) spiller og synger både jazz og klassisk. Han har 7 udgivelser bag sig med sin egen gruppe “Niels Balle Project”. Han spiller desuden i “Holum/Balle Quartet” (plade-aktuel med “Drømmelys” -2019) og mange andre.
“Niels Balle er en dygtig pianist og komponist. Det er meget nordisk og meget stemningsfuld og romantisk musik” …”Niels Balles fintfølende anslag og særegne tone flyder utvungen og ubesværet med en klang så køn og æstetisk bevidst som fra én af super-pianisterne på ECM”. (Jazz Special – DK)

Marc Davis (kontrabas) spiller med bl.a.saxofonisten Bob Rockwell’s Quintet, “Ib Glindemann and his orchestra”, saxofonisten Jens Søndergaards Quartet. Desuden med “Grand Danois” med bl.a. Elith “Nulle” Nykjær, Kjeld Lauritsen og Ole “Fessor” Lindgren.

Søren Jønch (trommer) spiller med bl.a.
“Pluncaphonics” (jazz-trio), pianisten Søren Svagin og saxofonisten Simon Thorsen. Søren er en meget benyttet trommeslager med et sejt swingende, energisk og dynamisk spil.

Line-up:
Sarah Elgeti (saxofon, fløjte & basklarinet)
Niels Balle (piano)
Marc Davis (bas)
Søren Jønch (trommer)
læs og lyt til mere på: www.sarahelgeti.com & www.nb-music.dk

entré i koncertområdet 100 DKK per person