Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

Arte Flamenco Trio

Arte Flamenco Trio

time 6:00 pm

June 4, 2023

Arte Flamenco giver en intens, passioneret og traditionel flamencokoncert.
Line-up: Emil Pernblad (guitar); Thierry Boisdon (sang) og Catherine Vigh (dans)
enté 100 dkk per person
Catherine Vigh
har boet 8 år i Spanien, hvor hun lært flamenco og har været i selskab med mange artister. Tilbage i Danmark starte​de hun ​danseskolen CPH Flamenco Academy​, som møder stor tilstrømning. Catherine optræder både med traditionel flamenco og med jazz, ​klassisk musik, mm. Hendes elegant skikkelse er blevet brugt af Eran DD og i operaen Carmen ​med sopranen Lisa Tjalve.
Thierry Boisdon faldt for flamenco i Frankrig i 1982. En dansk kvinde​, som han mødte i Spanien i 1987, bragte ham til København. Optrædenerne tog fart i 90’er​, hvor han etablerede sig solid​t i Skandinavien. I 2002 stiftede Thierry Arte Flamenco, som producerer og organiserer forestillinger, koncerter på skoler, regionalspillesteder og festivaler. Thierry har lige udgivet en flamenco CD “Gotitas ìnfimas” optaget med musikere fra Sevilla.
Emil Pernblad er en svensk guitarist, hvis personlige spillestil er stærkt influeret og inspireret af traditionel flamenco. Emil Pernblad har også boet over længere perioder i Spanien, og er og bliver en af Skandinaviens mest anerkendte flamenco-guitarister.