Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

HVIDVINE

[

CHARDONNAY

Chardonnay Reserva Vinalba Mendoza, 2015
én rig afrundede Chardonnay med lag af eksotiske blomster og en forfriskende finish.

DKK 450,-

Read More

Aniello Chardonnay 006, Rio Negro, Patagonia, 2013
Ganske lille vingård i Rio Negro så langt mod syd i Amerika, som vindruer kan modne. Den første rigtig gode hvidvin, vi har smagt fra Argentina.

DKK 450,-

Read More

Overdådig frugt, fyldig, men med frisk og lang, med fint præg af ny eg. Aniello’s Riverside Estate har 20 hektarer mellem Andes-bjergene og Atlanterhavet -dvs. med ret køligt klima! Vinstokkene drives uden kunst-gødning og sprøjtegifte og er alle plantet direkte i jorden, da vinlusen Phylloxera aldrig er nået så langt mod syd!

Casarena“505” Chardonnay Mendoza 2015
Et gammelt vineri fra 1937 i byen Perdriel er blevet fuld-stændig gennemrenoveret og udstyret med top moderne vinifikationsudstyr.

DKK 450,-

Read More

Vinhuset er malet i en sandfarve, deraf navnet CASARENA, der betyder ”huset af sand”. Peter og Karen hentede også et par kompetente herrer til produktionen af husets vine. De to vinmagere, Alejandro Sejanovich og Bernardo Bossi, kommer nemlig begge fra det vinhus, der for alvor satte Argentina på vin-landkortet, nemlig berømte Catena Zapata. Navnet på vinene i denne serie, ”505”, kommer fra adressen på vineriet, nemlig ”Brandsen Street nr. 505” Druerne bliver høstet med håndkraft og forsigtigt afstilket. Vinen er gæret naturlig og foregår ved lav temperatur for at holde på de friske frugtaromaer og bevare den kølige stil i vinen. 15-20 % af vinen ligger på franske fade. Vinen får 6 mdr. fadlagring i franske fade. Helt dugfrisk Chardonnay, som oser af lækre toner af æble, eksotisk frugt og lidt lakrids/anis-noter. Rigtig fin intensitet og saftighed. Tør og med mineralske toner, men bestem ikke snerpende! Tværtimod slutter den herligt blødt og rundt af med en lang og cremet eftersmag.
En oplagt hvidvin til på fjerkræ, svin, fisk (gerne fede og evt. grillede), skaldyr. Også helt perfekt til det stor tapas-bord med pølser, paté og oste. Servér vinen ved 10-12° C.

Organic Chardonnay & Muscat Gea BG 2015
En frisk og aromatisk hvidvin dedikeret til gudinden Gea, Moder Jord, der giver liv og næring til alle væsener.

DKK 450,-

Read More

Vinen er en blanding af Muscat Ottonel og Chardonnay – vinstokke, der giver fremragende resultater på de mindre sure jorde af Chernogorovo. Vinen har en lysegul farve med grønne nuancer. Næsen er frisk og delikat med noter af blomster og moden hvid frugt (fersken og æble). Blød og harmonisk smag, elegant krop og frisk, moderat vedholdende finish.
Awards: Silver medal “Concours Mondial de Bruxelles” 2016; Alc.: 13%

VIOGNIER

Casa Montes Ampakama Viognier 2013
100% Viognier håndplukket i starten af februar, for at bibeholde druens karakteristiske friske smag.

DKK 450,-

Read More

Vinen er udelukkende vinificeret i ståltanke. I glasset flot lys farve med grønligt skær. Duften byder på nuancer af tropisk frugt, blomster og et strejf af hvid pepper. Smagen er frisk og saftig med druens klassiske let krydrede eftersmag.
San Juan Argentina

SAUVIGNON BLANC

Renacer Sauvignon Blanc, Casablanca, Chile Punto Final, 2013
Renacer’s Patricio er fra Chile og tjentesin formue på daglivin fra San Pedro.

DKK 450,-

Read More

Nu bruger han den til at lave superpremiumvin i Argentina. Men hans enlige hvide er fra Chile -for i Casablanca kan man lave Sauvignon af Verdensklasse- det kan man ikke i Argentina. Overdådig frugt, sprød, fyldig og tør.

TORRONTES

Abrazz Torrontes Mendoza 2015
Over 85% af Argentinas kvalitetsvine kommer fra en region, nemlig Mendoza.

DKK 450,-

Read More

Men Mendoza er delt op i flere forskellige små områder, og et ad de bedste, hedder Uco Valley. Hemmeligheden bag dalens succes, er delt op i 2 ting: En fantastisk jordbund og den perfekte højde. Jordbunden består af en gruset/stenet overfalde, med masser af granit og mineraler lidt nede. Højden er vigtig, da vinstokke faktisk ikke har godt at for meget varme. Masser af solskin er godt, men lange perioder over 30 grader, forhindre vinen i at danne syre. Derfor er de kølige nætter i bjergende afgørende for, om man kan lave flotte, elegante velafbalancerede vine.
Vinene bliver produceret med stør nidkærhed, passion og kærlighed, alle druer er håndplukkede, og man arbejder efter biodynamiske principper. I Denne vin har man arbejdet målrettet med en af Argentinas mest specielle druer, nemlig Torrentes, som af mange bliver betragtet som Argentinas Hvide national drue. Vinen har en flot gylden farve med en duft af sommer, Annanas og blomster. Smagen er fyldig og saftig, med et anstrøg af miniralietet.
Det perfekte glas vin, ugen mad, eller sammen med fed fisk.

ROSÉ

Vinalba Rosé Mendoza 2015
En delikat laksefarvet farve med subtile aroma af sommer frugter og blomster noter.

DKK 450,-

Read More

En perfekt aperitif, men også stor med en grill eller grillet fisk.
Alc.: 12.5%; Grenache & Syrah

Organic Rosé Mavrud, BG Thrakien 2015
Dyb lyserød farve med en violet nuance. Elegant aroma minder om modne skovbær og vanilje.

DKK 500,-

Read More

Frisk krop med frugtagtig smag aroma, harmonisk og behagelig finish.
Alc.: 12.5%; 100% Mavrud

Rosé Tragata Cabernet Sauvignon, BG 2014
Blid perle-lyserød farve. Fin, krydret næse med aroma af kirsebær, hindbær og kirsebær.

DKK 500,-

Read More

Frisk, elegant krop med fremragende struktur og længde. Saftigt og aromatisk i eftersmagen. Fin vin i den klassiske provencalske rosé stil.
Alc.: 13.5%; 100% Cabernet Sauvignon

Silenus Rosé Cabernet Sauvignon, BG 2014
Smukt, fersken – pink, medium intens farve. Rød næse med dominerende accenter af jordbær med fløde og bær.

DKK 500,-

Read More

Rund og frisk, med meget attraktive røde frugter. Velstruktureret og meget elegant rosé med fremragende balance og saftighed.
Awards: Silver Medal – Rosé Wine Expo, Kazanlak, Bulgaria
Alc.: 13%; 100% Cabernet Sauvignon

]