Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

MOUSSERENDE VINE

[

Paul Kubler Cremant D´Alsace
Fantastisk cremant på 1/3 Riesling, 1/3 Pinot Blanc og 1/3 Pinot Auxerrois fra Paul Kublers biodynamisk dyrkede vinmarker i Soultzmatt, Alsace.

DKK 450,-

Read More

Lækker aroma hvor den spændstige syre nærmest prikker i næsen og med nuancer af bl.a. hvid karamel, vanilje, litchi, gule frugter og nødder. Smagen er frisk og intens med en ren pågående syre, der minder om stor champagne. Meget dyb og kompleks eftersmag. Fornem aperitif og et flot match til rå og grillet fisk, kylling og asiatisk krydrede retter. Cremant på et sjældent højt niveau.t D´Alsace.



Simonnet Febvre Cremant
Simmonnet-Febvre laver ikke bare nogle af Chablis bedste hvidvine, de er også berømte for at stå bag en af Frankrigs bedste Crémant.

DKK 430,-

Read More

100% Pinot Noir (P100) fra Bourgogne, lavet efter Champagne-metoden og lagret 24 måneder inden frigivelse (dosage 6 g/l). Flot lys gylden farve med fine små bobler. Duften sender ens tanker mod Champagne med nuancer af bl.a. citrus, grape, brioche og saltede mandler. De fine bobler giver en blød og cremet tekstur og Pinot Noir druen giver vinen en intens og dyb smag af citrusfrugt, ristet brød, kridt og fornem frisk syre i eftersmagen. Crémant fra øverste hylde og et flot glas som aperitif eller forment match til f.eks. østers, kaviar, sushi og retter med skaldyr/hvid fisk.



Parxet Cava Semi – Seco Reserva
Flot Cava fra området Alella beliggende nord for Barcelona.

DKK 340,-

Read More

Lavet på de lokale druesorter Macabeo, Parellada og Pansa Blanca og vinificeret efter den klassiske metode fra Champagne. Lys farve med et grønt strejf, meget aromatisk, frugtagtig og intens i smagen og med fine langvarige bobler. Velegnet som aperitif, men også god i selskab med fisk/skaldyr, charcuteri og krydret mad.


4/6 Stjerner i Berlingske Tidende, VINTESTEN:
“Pæn og ren cava med citrus og syltet æble kun ganske let krydret. Sprød og syrlig mund. Feltets bedste cava, men også den dyreste. Fire og en halv stjerne.”



Parxet Cava BRUT
4/6 stjerner – Ekstra Bladet:

“Meget lys. Gærede toner i duften. Knastør, pærer, æbler og tørstof. Fine bobler og en mediumlang vedvarende eftersmag.”

DKK 290,-

Read More

]