Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

Tapas

Tapas

  • 20161109_190056
  • DKK 460
  • TASTING MENU /HVER TIRSDAG, ONSDAG, TORSDAG OG SØNDAG/

    Fire retter menu

    SVAMPE SUPPE
    Suppe af 5 slags svampe, serrano skinke, cremefraiche og manchego ost

    SMØR STEGT VAGTEL
    Med rosemary kartoffelpuré, skovbær, æble chips, og vildsauce samt frisk urter.

    PREMIUM ANGUS ENTRECÔTE
    250 gr. Premium "Black Angus" entrecôte af udvalgt kødkvæg, hertil grillede grøntsager og hjemmelavet bearnaise sauce.

    DESSERT
    Æbletærte – Royal Gala
    Med kanel, muskatnød, pisket crème fraîche, og lakridspulver.

  • comida campo
  • DKK 250
  • Tabla Campestre

    Et udvalg af fire forskellige slags oste, tre slags charcuteri, oliven og brød,
    Perfekt til at dele i baren med en flaske vin.

  • DKK 125
  • Plato de Queso

    Et udvalg af fire forskellige slags oste. Hertil brød.
    Ost og vin er altid en sikker vinder.

  • DKK 125
  • Plato de Charcuteri

    3 forskellige slags charcuteri og brød.
    Glimrende snack.

  • DSC_8757
  • DKK 35
  • Oliven
  • new baked pan
  • DKK 20
  • Brød
  • 4d384db8-d0be-40ab-8b93-033e579cb640
  • Tapas (til grupper på min. 10 personer – skal bestilles 3 dage forud)

    Frit valg af 6 stk. pr. person (men samme 6 valg til hele selskabet) – 300,- Menuen svarer til et komplet måltid. Ekstra stykker 50,-

    Tunfisk m. kapersbær og radicchio.
    Grillede auberginer m. gedeost og tomat.
    Prosciutto rullet m. rygeost, rucola og mandler.
    Serrano skinke m. honningmelon og Napolisalat.
    Chorizo m. spejlede vagtelæg.
    Marineret ost m. artiskok, smørstegte mandler og spansk brød.
    Gazpacho m. Manchego-brød og chorizo.
    Rosmarinspyd m. Kylling, bacon og citron.
    Asparges rullet i Serrano skinke.
    Tunsalat klassisk m. frisk tun og rejer.
    Fyldte muslinger m. Arborio ris og løvstikke.
    Farcerede æg m. kaviar, hjemmelavet mayo og krabbekød.

    Røgvarer (m. traditionelt tilbehør) :
    Røget makrel
    Røget ål
    Røget laks

    Sild (m. traditionelt tilbehør):
    Marineret sild
    Kryddersild
    Dild sild
    Karry sild
    Stegt, marineret sild

    Bruschetta:
    m. laks, dildmayonaise og lille salat.
    m. tapenade, mild ost samt håndflåede og marinerede tomater.
    m. Mozarella, tomat og basilikum.
    m. rejer, mayo og æbler
    m. entrecôte, chimiturri og persillechips.

    Desserter:
    Limetærte (m. mandelkrokant)
    Gâteau Marcel (- en ægte chokoladedessert!)
    Tiramisù amaretto (- en italiensk klassiker!)
    Æbletærte (m. pisket crème fraîche og lakridspulver)