Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

SELSKABER / JULEFROKOST

4d384db8-d0be-40ab-8b93-033e579cb640

1d10cbd8-ac9e-4153-9ab6-eb4b10f9b9afcomida campo

 

 

 

 

 

Hold din fest hos os – det være bryllupper, firmafester, jubilæer, etc. Vi skræddersyr gerne din selskabsmenu – fra store agentinske bøffer til små delikate lækkerier – og naturligvis er der altid mulighed for at sætte en vinmenu til. Her kan du/I læse om de forskellige menuer, som vi tilbyder til større selskaber (mindst 10 personer).

TAPAS (til grupper på min. 10 personer – skal bestilles 3 dage forud)Frit valg af 6 stk. pr. person (men samme 6 valg til hele selskabet) – 300,- Menuen svarer til et komplet måltid.Ekstra stykker 50,-

Tunfisk m. kapersbær og radicchio.
Grillede auberginer m. gedeost og tomat.
Prosciutto rullet m. rygeost, rucola og mandler.
Serrano skinke m. honningmelon og Napolisalat.
Chorizo m. spejlede vagtelæg.
Marineret ost m. artiskok, smørstegte mandler og spansk brød.
Gazpacho m. Manchego-brød og chorizo.
Rosmarinspyd m. Kylling, bacon og citron.
Asparges rullet i Serrano skinke.
Tunsalat klassisk m. frisk tun og rejer.
Fyldte muslinger m. Arborio ris og løvstikke.
Farcerede æg m. kaviar, hjemmelavet mayo og krabbekød.
Røgvarer (m. traditionelt tilbehør): Røget makrel; Røget ål; Røget laks
Sild (m. traditionelt tilbehør): Marineret sild; Kryddersild; Dild sild; Karry sild; Stegt, marineret sild
Bruschetta:
m. laks, dildmayonaise og lille salat.
m. tapenade, mild ost samt håndflåede og marinerede tomater.
m. Mozarella, tomat og basilikum.
m. rejer, mayo og æbler
m. entrecôte, chimiturri og persillechips.
Desserter:
Limetærte (m. mandelkrokant)
Gâteau Marcel (- en ægte chokoladedessert!)
Tiramisù amaretto (- en italiensk klassiker!)
Æbletærte (m. pisket crème fraîche og lakridspulver)

JULEFROKOST MENU /tilbehør til menu: rosmarin kartofler, hjemmelavet brød og smør/  450 DKK

1. Sild Trio
2. Rejer med mayonnaise, kaviar og tomat
3. Kold roastbeef med remolade, ristede løg og peberrød
4. Frisk steget fiskefilet med kapers, remulade og citron
5. Svine mørbrad med løg og svampe
6. Andebryst med rødkål
7. Ost
8. Ris a la mande med kirsebær sauce

Bemærk venligst, at menuer, der bestilles til større selskaber, skal betales på forhånd til følgende konto: Tango y Vinos ApS, Sydbank
Registreringsnummer.: 8075 Kontonummer.:109 7272