Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

Velkommen til Tango & Vinos

 

Guddommelige fornøjelser på vores restaurant & vinbar i indre by København

Hvis der er ting, der kan hjælpe en til at nå frem til det guddommelige, så kommer vin, mad og musik sikkert i toppen af denne liste. Så, hvis man vil nyde ujordiske fornøjelser, så skal man lære disse tre lidenskaber at kende. Vores restaurant & vinbar er et spændende sted at gøre det. Vinens ånd og dansens passion har fået et hjem midt i den danske hovedstads hjerte. Tango y Vinos er en unik restaurant & vinbar i indre by København, som skaber mindeværdige oplevelser for alle dem, der sætter pris på udsøgt vin, et fint køkken, musikkens magi og varm gæstfrihed.

Det vigtigste, der byder en velkommen hos Tango y Vinos, er i hvert fald Hans Majestæt Vinlisten. Det er nemlig vinlisten, der udgør denne københavnske vinbars krop og ånd. Vinlisten tager en gennem et rigtigt eventyr med nye og usædvanlige vine fra en af verdens mest attraktive destinationer – Sydamerika. Vinudvalget er en sammensætning af førende vinkældre i Argentina, og nogle af de enestående navne, som helt sikkert vil gøre indtryk på en, er Cabernet Sauvignon fra vinkælderen DURIGUTTI, Mendoza, Argentina; Malbec fra vinkælderen VISTALBA, Argentina, og Pinot Noir fra vinkælderen CARMINE GRANATA. Ved at smage disse helt specielle vintilbud vil ens sanser genkende smage fra forskellige epoker og dufte fra forskellige verdenshjørner, og man bliver overbevist om, at civilisationen fik sin rigtige menneskelige karakter, da menneskeslægten begyndte at samles omkring de oplevelser, som indeholdes i et glas vin. Tango y Vinos’ vinliste er selvfølgelig meget mere farverig og byder, udover de nævnte, på flere eksklusive slags rødvin, hvidvin, rosé og dessertvin. Som renommeret vinbar negligerer Tango y Vinos ikke diversiteten, som man kan smage i et glas, og uden at forglemme tommelfingerreglen, at uforglemmelig fornøjelse kommer fra en hel flaske… eller ikke kun én.

Hvis man undrer sig over hvilke anstrøg maden tilføjer til overfloden af gudernes drikke, så lad os være helt ærlige. Som ægte vinbar har denne københavnske vinbar en vinliste, der er længere end menuen. Men det betyder ikke, at spisemulighederne er negligeret. Fra à la carte-menuen kan man sammensætte en 3-retters menu, eller man kan vælge noget mere simpelt, som svarer til ens forventninger. Tapas-sortimentet er rigtig generøst og kan overstige forventningerne hos såvel elskere af friske skaldyr og klassiske europæiske specialiteter, som hos tilhængere af veganismen. Harmonien mellem overvældende vintilbud og mad der frister sanserne er kvintessensen af Tango y Vinos – en speciel vinbar i København. For fuldt ud at fornemme lokalets karakter skal man dog kigge i dets kalender over kunstbegivenheder. Barens scene er optrædested for talentfulde artister fra en række musikgenrer – fra tango og bossa nova til jazz og soul. Publikum modtager musikerne med begejstring og stemningen er virkelig fuld af følelser. Og hver tirsdag har vinbaren i København reserveret plads til verdens mest passionsfyldte rytmer. Nybegyndere og viderekommende tangodansere viser deres færdigheder, hvilket giver tirsdagsaftenen under Tango y Vinos’s tag en enestående charme. Og ikke mindst – for at få et solidt billede af denne unikke vinbar i København, skal man vide at her mødes man af hjertelige og imødekommende mennesker. De får en til at føle sig hjemme og gør en glad med deres samtalelyst omkring emner som god vin og god musik. Man bliver ikke bare en gæst hos ”Tango y Vinos”, men lander i et rum, hvor det hverdagsagtige og det almindelige er langt væk, og det særlige og det magiske er nær! Og med hvert minut og hver nip bliver man overbevist om, at det godt kan lade sig gøre at nå frem til guddommelige fornøjelser. På en vinbar.