Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

Vinglad jazzrestaurant er rendyrket livsnyderi

8522788-tango-annonce-1
Nye ejere vil føre den populære vinbar og restaurant Tangos y Vinos tilbage til rødderne.
Læber drikker vand, men hjerter drikker vin. Sådan sagde en amerikansk forfatter en gang, og det tørstslukkende citat kunne sagtens være sloganet hos Tango y Vinos, som ligger og putter sig lige bag Nyhavns verdenskendte hyggehavn.

Det kombinerede spise- og spillested har nemlig hjertet på rette sted, og gæsterne mødes af en varm og passioneret stemning, når de træder indenfor i den rødmalede vinhule med gamle musikinstrumenter, vinflasker og malerier på væggene.

Tjener, der er jazz i min suppe!

Tango y Vinos har eksisteret på adressen i Herluf Trolles Gade siden år 2000, men så sent som i starten af i år fik stedet nye ejere. De vil søge tilbage til rødderne – til det, der gør Tangos y Vinos til noget helt særligt i København: Den gode mad, den sublime vin og den stemningsfulde musik.

Den vinglade restaurant forkæler således gæsterne med levende jazzmusik hver torsdag, fredag og lørdag aften. Også under Copenhagen Jazz Festival i februar og juli fyldes de hyggelige lokaler med jazztoner fra tidlig eftermiddag til sen nat.

8410283-node-image-upload-dsc_7621jpg
Enkle retter – storslået oplevelse

På madfronten har de nye ejere skruet ned for mængden af mad på menukortet, men op for kvaliteten. Her får du gedigen og smagfuld kogekunst med en sydlandsk accent. På à la carte-menuen kan du vælge mellem to forretter, to hovedretter og to desserter, mens du på tapas-kortet kan få flere forskellige lækre fade med snacks og charcuteri til deling ved bordet.

Hertil kan du lade de kyndige tjenere vælge liflige vine på glas eller fordybe dig i en hel flaske fra det fristende udvalg sammen med resten af selskabet. Og når du sidder der med en velsmagende ret, et godt glas vin og jazz i øregangene står det helt klart: Det behøver ikke være så kompliceret for at være rigtig godt.

Hvad: Tangos y Vinos
Hvor: Herluf Trolles Gade 9, 1052 København K
Hvor meget: 3 retters menu 350 kr.
Hvordan: Læs mere på www.tangoyvinos.dk

kilde: www.aok.dk