Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

Jacob Gurevitsch’ Trio

Jacob Gurevitsch’ Trio

Jacob foto
time 4:00 pm

July 7, 2018

Jacob Gurevitsch’ romantiske og virtuose guitarspil er alt for levende til kun at kunne betegnes med en genre. Med et klart strejf af Buenos Aires og tårevædede italienske ballader, men også lidt støv fra Morricones spaghettiwesterns og Andalusiens bjerge. Jacob Gurevitsch har gennem de sidste år udviklet sit eget klassiske guitarspil og komponeret stykker, satser, numre – som alle har masser af musikalske referencer, men også en stor fællesnævner: passion. Jacob er ved at være aktuel med hans første albumudspil, hvorfra nummeret Lovers In Paris bl.a. er med på den franske kultudgiver Buddah Bar.
Passion og lidenskab. Det er kodeordene for den danske guitarist Jacob Gurevitsch og hans debutalbum ’Lovers in Paris’ som udkommer i maj. Jacob Gurevitsch har sideløbende i mange år som guitarist for en lang række af de store danske pop- og rockartister haft en passion for den spanske guitar. En passion som han opdagede under en turné som guitarist for Savage Rose, hvor han blev bedt om at åbne et nummer på spansk guitar. Siden da har han har dyrket den spanske guitar, og passionen har udviklet sig intens og lidenskabeligt.
DJ Kenneth Bager hørte ved et tilfælde på en transistorradio på Ibiza, et remix af et track som Jacob har skrevet til opsamlingen ”Sound of Copenhagen” – og kontaktede straks Jacob. Inden røret blev lagt på var Jacob Gurevitsch signet til Music For Dreams.
Titelsangen er siden da blevet skrevet færdig og har fået et mere filmisk præg hvor tankerne ledes hen på de klassiske franske og italienske film-scores. ’Lovers in Paris’ har sidenhen fået mere end 100.000 views på YouTube, og har medvirket på den franske compilation Buddha Bar samt den prominente musikserie Café del Mar. Albummet ”Lovers in Paris” er blevet til under rejser til Buenos Aires, Paris, Stockholm, Prag og Rio de Janeiro. Rejser hvor der har været tid, rum og nærvær til at gå i dybden med sangskrivningen, den stringente daglige øvning som spansk guitar kræver og lade alle indtrykkene få plads.

Line up:
Jacob Gurevitsch – Guitar
Bastian Sjelberg – Bas
Jacob Andersen – Percussion

ENTRÈ 100 DKK …