Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

TIRSDAGS – DATING MED TANGO Y VINOS

TIRSDAGS – DATING MED TANGO Y VINOS

des_b81a6ec6532e85f395b22d01d0d88297
time 6:00 pm

October 3, 2017

Forestil jer en aften, der forløber på følgende måde…
I står på Kongens Nytorv og kan herfra skimte Nyhavn, Strøget og Det Kongelige Teater: I nærmer jer Nyhavn langs den højre side, hvorfra I kan se Nyhavns karakteristiske brogede udbud af mennesker og restauranter, der ligger på den modsatte side, den venstre side.

Følg Nyhavns oplyste gadelygter, der reflekterer sig i vandet, indtil I nærmer jer Heibergsgade; den første vej, der ligger på højre hånd. Spadsér lige ud ad denne 70 meter. Hvis det er en date: helst hånd i hånd…

Herefter drejer I til venstre ad Herluf Trolles Gade og følger vejen, indtil I står foran nummer 9, Jacob Gades Hus, hvor Tango y Vinos er placeret i selvsamme bygning opkaldt efter den navnkundige dansker af ditto navn.

Når I har gået op ad de seks trin, der forbinder Tango y Vinos med det øvrige København samt anonyme Herluf Trolles Gade, vil I fornemme et sandt fald ‘Down the Rabbit Hole’.

Det første, der møder jer, er portrætter af kendte argentinske personligheder, der vil ledsage jer denne aften: Carlos Gardel, Evita, Jorge Luis Borges og Julio Cortázar er blot en lille vifte af de personer, som I kan tilbringe jeres aften med.

Trust me

Efter at I har sat jer, vil I blive skænket et glas velkomst-hvidvin. Tag jer god tid, udveksl intime blikke og nyd hinandens selskab. Straks skal I sætte tænderne i jeres tirsdags-tango-menu, som er en 3-retters menu, der skifter hver fjortende dag. I kan finde den aktuelle menu hér.

http://www.tangoyvinos.dk/?page_id=2536

Hertil får I serveret to glas vin, der er nøje afstemt med menuen i samråd med kokken.

Snart skal I danse eller, under alle omstændigheder, stifte bekendtskab med tango, den sensuelle argentinske dans. Jeres tangounderviser vil guide jer igennem og afmystificere dansens grundlæggende byggesten.

Og på denne måde har I rigelig tid til at udveksle de sidste intime blikke; nyde de fløjlsbløde argentinske vine fra den ‘rigtige side af Andesbjergene'; gå på opdagelse i vores vinotek med plads til 2000 flasker vin; eller bare nyde hinanden selskab, inden I drager hjem. Alene eller sammen.

Det særlige tilbud inkluderer
3-retters menu (en forret, en hovedret & en dessert)
3 glas vin, som aftenens vintjener udvælger
60 minutter tangoundervisning

Dato og tidspunkt

Hver første tirsdag i måneden kl.18.00-21:30 efter reservation

Pris pr. person

DKK 650,-

Forhåndsreservation er nødvendig enten via :
info@tangoyvinos.dk eller via telefon: 22 93 98 00