Tango & Vinos - den bedste vinbar & restaurant I Indre By, København

FLAMENCO JAM

FLAMENCO JAM

Flamenco Paul
time 10:00 pm

January 16, 2016

Flamenco Jam

Lidt tango, lidt cubansk og lidt guitar kompositioner ‐ det hele med “un sabor flamenco” … og så lige en håndfuld traditionel flamenco.

Line up:
Sang: Gustavo Rey
Guitar: Poul Jacek Knudsen
Cajon: Kasper Øllegaard
“Gustav Carl Rey Henningsen, også kendt under navnet ”Gustavo Rey”, er en af Nordens mest anerkendte og anvendte flamencosangere. Han har medvirket som sanger og performer i en lang række forestillinger og andre sammenhænge indenfor traditionel og moderne flamenco, arabisk musik, triphop , argentinsk tango, latin, jazz og performance‐scenen. I anden halvdel af 90’erne markerede Gustav sig for alvor på den danske musikscene som sanger i det prisvindende og anmelderroste triphop/postrock orkestrer Deepfried Toguma, der bl.a. spillede på Roskilde Festivalen i 1999 og tournerede i Tyskland, Schweiz, Frankrig og Irland.”
Poul Jacek Knudsen har gennem 20 år arbejdet med forskellige flamenco kunstnere fra Skandinavien og Spanien, dannede i år 2000 gruppen Flamenco Passion med Nicolai Land (bas) og Anders Pedersen (cajon) og senere violinisten Bjarke Falgren. Har endvidere spillet med Mikkel Nordsø, Yasser Pino og Eliel Lazo.
”Knudsen er en brillant guitarist som ikke tøver med at lave nogle harmoniske ekskursioner når temaet kræver det, …men altid inden for rammerne af det traditionelle flamenco sprog. Sådan ! Med en lyd der er fuldstændig aktuel og frisk uden konservatisme. Ren ”guitarra jonda” (dyb guitar).”
(Juan Vergillos i dagbladet ”Diario de Sevilla”)
Kasper Øllegaard har en lang baggrund som jazztrommeslager, men skiftede i 2008 trommesættet ud med en cajón. Han har siden både lavet undervisning og workshops i cajón‐rytmerne ‐ og har spillet med diverse artister, blandt andre Siroco, El Vito, Copenhagen Guitar Duo og Rafael Molina gennem flere år.

ENTRÈ 50 DKK